Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Emper

7. 2. 2008 9:47
ÚÚÚ

Komarek is back .... supeeer... konečně se zase naštve pár pakošůůůů

0 0
možnosti

expat47

8. 11. 2008 23:52
Re: ÚÚÚ

........mel jsi pravdu..........

0 0
možnosti

mik

7. 2. 2008 6:04
Mimo realitu

Vážený pane Komárku, někteří zde píší, že jde z Vaší strany o žert, ale mám obavy, že nikoliv. Takže bez žertů: tímto textem se podílíte na instalaci největšího mýtu dneška, který odstartoval 11.září 2001. Tímto grandiózním podvodem se rozjela mašinérie šíření strachu mezi obyvatele euroatlantické zóny s jediným cílem - ovládat, kontrolovat, umlčet "pacifisty" a uvolnit si ruce pro "operace" v jiných částech světa - Afghánistán, Irák a připravovaný Irán. Dnes už je pro Vás neomluvitelné, že nereagujete na průkazná fakta o 9/11 (911.yweb.sk). Podporujete tím skutečné teroristy. Svým textem o panu Kucinichovi prokazujete, že jste mimo realitu. Amerika dnes zachranuje dolar a bojme se toho, co všechno je pro to "schopna" udělat.

0 0
možnosti

Ivana

6. 2. 2008 21:31
Tak

ziju v Clevelandu a Dennis zase tak hot neni. Mozna pro starsi generace, ale myslim si ze jeho "best time" uz je za nami.

0 0
možnosti

Hlína

6. 2. 2008 18:04
Bohužel

genová teorie je vědecky prokázána, tedy zřejmě potomek srbského komunisty Kučiniče si otevřel krámek ve svobodném státě a hlásá marx-leninizmus. Škoda, že evropští úředníci zakazují pouze jednu stranu jedné mince a to fanatické vlastenectví, latinsky nacionalizmus. Pak by to mohlo být půl na půl.

0 0
možnosti

MeDick007

6. 2. 2008 17:00
Autor ocividne nepochopil

„V padesátých letech to bylo v Rusku strašné. Odposlouchávání, zavírání

bez soudu, mučení. Teď máme to samé v Americe. Jak to, že se k Rusku

chováme tak arogantně?"

Ide o ironicku poznamku ohladom Patriot Act, Homeland Security a podobnych zakonov.

Tak autor by mal radsej zacat robit nieco ine... HLAVNE NE PSAT !!!

0 0
možnosti

MeDick007

6. 2. 2008 17:04
Re: Autor ocividne nepochopil

BTW: Autor ma napisane v popise, ze je humorista.

Mozno ide o zart, ktory som nepochopil. Je to prvy clanok od tohto autora, ktory som si precital...:-)

0 0
možnosti

windystreet

6. 2. 2008 16:27
Boze muj!

Tohle uz je snad vrchol vseho!!! Co to tady vyplodil ten Komarek za nesmysl? Komarku zajimalo by me kam si psal pred rokem 89 a co delal tvuj rodic! Oznacit Kuciniche za komunistu jen proto ze je proti americkemu imperialismu, ze nesouhlasi s radarem apod. to je logika ztrestence. Komarek ma asi financni rezervy v dolarech a ted se boji ze o ne o vsechny prijde! :-) Komarek je urcite taky velky fanda Izraele a cely arabsky svet by nejradeji prolil krvi! Tihle Komarkove a jini jsou nebezpecni nejenom sami sobe ale i ostatnim! Komarku neboj americke imperium je na kolenou, dolar uz nikdo nevzkrisi! Je cas zmenit US politiku a to by Kucinich urcite dokazal. Clinton, Obama, McINSANE jsou "pejskove" lobbystu. Jo a Komarku dej si tam jinou fotku jeste by si te mohli splest s nekym z Bohnic!

0 0
možnosti

sarumánek

6. 2. 2008 16:29
Re: Boze muj!

Koukám, že komouši už se bohužel naučili i používat internet. ;-D

0 0
možnosti

Sam Křepelka

6. 2. 2008 15:54
"Práci čest" pane Komárek

0 0
možnosti

lubor

6. 2. 2008 15:13
Kucinich

Ja jsem pozoroval hlavni proslovy a debaty s Dennisem a muj nazor je jednoznacny, ze by to byl nejlepsi kandidat na presidenta USA. Je to clovek, ktery si stoji za tim co rekne, nadmiru inteligentni a roznovazny. Nechapu, proc by se jeho vyroky mely brat pro stredoevropana jako vystredni?? Pane Komarku, pokud se jedna o komunisty, tak to by spis mel byt clanek o vas.  Vyrustal jsem kousek od vas v Kosirich. .. Vaseho tatinka, ikdyz je komunista si vsak z lidskeho hlediska vazim. Vam musim jenom podotknout, abyste si pred psanim nejakeho clanku precetl alespon nektere vyroky a debaty s panem Kucinich, mozna poznate , ze jeho vnimani sveta neni vystredni, ale velice objektivni.  samozrejme, nemusite vy ani spousta jinych se mnou souhlasit. Kdyby vas clanek skoncil zamyslenim i z te druhe strany, mozna by se ctenar citil vice svobodny . takhle me to pripada jako komunisticka propaganda z davne doby.

0 0
možnosti

tanger123

6. 2. 2008 14:45
.

Podle Komarka zjevne vsichni kdo netleskaji soucasne (ale umirajici) americke tendenci zacinat valky na zaklade lzi, muceni, nelegalniho odposlouchavani a vseobecne pohybovani se vlady na hrane ustavy a zakona apod., jsou komuniste. Predlistopadovy  komunisticky pisalek Komarek nesaha D. Kucinichovi ani po kotniky

0 0
možnosti

Marty

6. 2. 2008 13:31
stary komanc komarek perli

no jo, ale nekouse se ruku chlebodarcu

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS