Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dalibor

8. 2. 2008 22:32
A k té naší volbě

Klaus nikdy nebyl a ani nebude mým prezidentem. Nevidím nic, pro co bych si jej měl vážit a vůbec tohoto tajtrlíka neznám. Je to pro mě jenom nějaký ouředník, i když ten nejvyšší z nich. Vážím si třeba jednoho nejmenovaného pana primáře, který mě před pěti lety operoval a který je podle všeobecného mínění výborným lékařem. Ale nějakého Klause? Proč? Za co??? [>-]

0 0
možnosti

Dalibor

8. 2. 2008 22:23
K tem moc respektu nemam

[>-]Pane Komárku, nepřehnal jste to trochu? Srovnavat Obamu s M.L.Kingem? A nevsiml jsem si taky, ze by Clintonova mela titul universitniho profesora. A clovece, pri tom svem prechvalovani, nechcete taky vzpomenout na Jirku Křováka? Ten často neumí sesmolit ani jednoduchou větu. Pane Komárku, na tyhlety lidi vy voláte Vivat????

0 0
možnosti

ludovit gregus

8. 2. 2008 20:09
Pane profesore jeďte domů

/Já tam vidím jenom jednoho skutečného, ten druhý si to udělil z moci své a boží/.

Čekal jste boj, ale férový. Omyl, zde se férovost od dob Masaryka nenosí. Je Vám to zapotřebí, aby si kdejaké české přiblblo o Vás otíralo svou nevymáchanou hubu?

0 0
možnosti

Jakub Krčín

8. 2. 2008 17:02
Kdo je vinen?

Jednoznačně komunisté. Ti vychovali z lidí licoměrníky, pokrytce, lháře, úplatkáře a zloděje! To, co nám dnes politici předvádějí, je výsledek padesátiletého komunistického vlivu. Nekloním se k žádné politické straně neboť všechny jsou baštou bývalývh bolševiků nebo jejich přisluhovačů! Jenom se divím kandidátům na prezidentské křeslo, že už těm ubožákům nedali vale a neodešli z toho trapného panoptika! Kam tuto republiku mohou ty zdiskreditované politické kretury hodlají vést? Je to hnus všech hnusů!(Y);-€;-O

0 0
možnosti

8. 2. 2008 13:59
nuda

Nechápu, proč redakce doporučuje zrovna váš blog. Je jeden z nejslabších.

0 0
možnosti

Karla

8. 2. 2008 13:34
Pan stranický zpravodaj se po dlouhé době mýlí

Preference mezi lidmi jsou fifty fifty, v parlamentu to má pan prezident téměř jisté.

A my chceme, aby byl zvolen PROČ?

Dva důvody, proč musí být zvolen Václav Klaus:

"Milý tatínku, nešahají ti ani po tkaničky u bot. Všichni ti Švejnarové, Havlové, Pithartové, Paroubkové, Zemanové, Topolánkové... ... ..."

     s rozechvělým hlasem a pažemi přečetla první Livia v pondělí 11. února na Václavském náměstí dopis svého synka.

0 0
možnosti

Karla

8. 2. 2008 13:35
Re: Pan stranický zpravodaj se po dlouhé době mýlí

A druhý důvod: Největší český odborník na globální ozimňování by se mohl více věnovat svému koníčku a objíždět všechny klimatologické konference.

Proto je pro ODS a vládu existenčně NUTNÉ, aby byl pan prezident nadále prezidentem!

0 0
možnosti

Euridika

8. 2. 2008 13:07
Souhlas

Asi by měl někdo ten Augiášův chlév konečně pořádně vykydat. Komentáře pana Komárka patří k tomu lepšímu, co se dá v novinách najít - řekla bych, že se dost snaží zůstat objektivní (o některých jeho kolezích se to říct opravdu nedá).

0 0
možnosti

namor

8. 2. 2008 12:42
je jasne ,ze vas blog je o sexu

dnes mame velkou vesnickou veselici a zitra si v cerne kronice denniho tisku precteme kdo podle zmrhal nasi jeste nactiletou divku jmenem Demokracie v temnem housti zakulisnich dohod u maleho ceskeho plitickeho rybnicka. :-)

0 0
možnosti
AH

nyny.

8. 2. 2008 12:25
absolutní souhlas

no ne, dneska je to na samou karmu :-)

0 0
možnosti
JV

skeptik681

8. 2. 2008 11:41
dobrý

Ne, že bych byl z komentářů pana Komárka vždy nadšen, ale tenhle se mi docela líbí. Teda líbí, to asi není to pravé slovo, protože hovoří o něčem, co se mi vůbec nelíbí, ale hodně odpovídá mým pocitům. A chaotický mi nepřijde. Snad jenom poznámka, že na našich silnicích by se i z monopostu F1 taky velmi rychle stala rozvrzaná herka. Ale to už by bylo na dlouho diskusi...

0 0
možnosti
KJK

kapr je kapr

8. 2. 2008 12:13
Re: dobrý

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik