Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P73e21t12r 38J96o88h67a58n

29. 11. 2013 16:13

Pane Komárku, je velice zajímavé, čím vším se zabýváte v poslaneckých lavicích a děkujeme Vám za sdílení Vašich pocitů :-)

Žádnou novinu jste nám však nesdělil. Jen je trochu divné, že se zabýváte psaním SMS zpráv s manželkou o kydech a trotlech s manželkou, narozdíl od toho jste mi při našem osobním setkání před sněmovnou v pondělí 25.11.2013, když jsem Vás žádal o to, abyste podpořil naši Petici za zachování a dodržování lustračního zákona, sdělil, že se něčím takovým zabývat nehodláte, že to jsou hospodské kecy a přitom hned odpoledne Bohouš Sobotků na tiskovce vyjádřil podporu zrušení lustračního zákona, ANO samozřejmě není proti zrušení, logicky.

Vy, takový bojovník za svobodu a demokracii, byste hlavně v té sněmovně měl být jeden z prvních, který bude vystupovat veřejně proti zrušení tohoto zákona a měl byste striktně vyžadovat jeho dodržování.

Pokud byste si to ještě rozmyslel, zde je odkaz na petici, kterou můžete podepsat on-line nebo si ji i vytisknout a poslat na uvedenou adresu. Děkujeme.

http://www.petice24.com/petice_za_zachovani_a_dodrovani_lustraniho_zakona

Petr Johan, člen dozorčí rady ProtiAlt, o.s.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik