Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

S panem Matějkou nemám vždy totožné názory a postoje, ale slušně mu to sdělím, můžeme o tom polemizovat a tím to je vyřízené. 

Vy, když jsem  napsala v rámci předvolební kampaně svůj slušný, ale nesouhlasně kritický názor v diskuzi na Vašem fcb, příspěvek jste odstranil a mne vymazal 

z "přátel". A to se stalo mnohým jiným. To mi k porovnání obou blogerů stačí.8-o

3 0
možnosti

Co se Idnes týče, musím se Babiše zastat. Je to zasloužilý donašeč STB (i pokud by mu to soud nedokázal, bylo by to důvěryhodné na úrovni kyjevské domobrany, kde v žádném případě nebyl ani jediný ruský voják), vysavač dotací a jak to tak vypadá, jen velká huba. Nicméně, nevím jestli mu to někdo poradil či si Idnes nevšímá, ale musí se uznat že o něm, podle toho co vidím, píše celkem kriticky.

2 1
možnosti
MK

No o p. Matějkovi si může myslet leccos, možná má i sklon k populismu  a píše to, co čtenář chce číst. Na druhé straně si však myslím, že co na srdci, to na jazyku (teda na blogu;-D), takže na společensko-politickou objednávku, jako spousta novinářů, nepíše. MF, později DNES a její internetová součást lidově zvaná ýDěs nebo ýBěs), patřila k nejobjektivnějším a nejčtenějším deník. Ale kdeže, že ty loňské sněhy jsou. Zatím posledním zbytkem kdysi alespoň průměrného zpravodajského deníku, res. serveru je blog. Velká část  blogerů hodně převyšuje kmenové zaměstnance (novináře) v objektivitě, odborných znalostech, ale i v gramatice!!!!!! Nad profesní úrovní pisálků by se šéfredaktor měl zamyslet, protože správná ideologie, pokud je gramaticky a neodborně prezentovaná, působí negativně. Pokud budou někteří blogeři  zabanováni, resp. nedostanou prostor a pan Matějka k nim rozhodně patří a budete rušit účty některým ostřejším (nikoliv vulgárním) diskutérům (např. zrušení diskuzního účtu blogera p. Streita je vrchol duševní omezenosti cenzora!!), kteří si nenechají líbit  jednotnou politiku národní fronty, eh čo to tárám politiku vládnoucí demokracie a konstruktivní opozice, tak čtenářů budete mít minimum

5 1
možnosti
JM

Zdarma u Babiše asi neděláte, nebo? Jestliže děláte např. za 149.999, máte pravdu, že v textu má F. Matějka, se těmi 150 tisíci, nepravdivou situaci. Nicméně si nemyslím, že děláte i za plat o tu korunu nižší, pochybuji ovšem, že to děláte za minimální mzdu či jako charitu. Neupírám Vám, že člověk může měnit názor podle svých zkušeností, to se týká úplně všech, tak moc sice neberu váš postoj z r. 86, ve srovnání s tím dnešním (jak čtu níže), ale přesto se obávám, že ohnutá páteř změní tvar pouze žehem v kremaci. Z čeho tak soudím? Z vašeho novinářské rutiny, protože vám zcela po právu přiznám, že je bravurní, ovšem pro kohokoliv. No a blog, jak se domnívám, to je přece aréna názorů, no a tak proč by nemohl mít F. Matějka názor na cokoliv? Všichni máme k tomu, co se kde "šustne" svůj postoj, aniž bychom museli být v oboru profesionály, i když některých profesionálů tady máme 3 Brusele.

5 2
možnosti
Foto

Pane Komárku,

pokud nechápete elementární pojmy od základu, pak je to od novináře tristní. Říci o názoru (podotýkám ještě jednou - subjektivním názoru), že je to lež, znamená, že jako novinář jste se bohužel neosvědčil. Jestliže nesouhlasím s názorem jiného člověka, mám prostor mu to v diskuzi vysvětlit, proč to vidím jinak. Šmahem tohoto člověka odsoudit pouze znamená, že jsem tak velký frajer, který se mouchama nemusí zabývat, anebo takový ignorant, kterému jeho ego nedovolí jakékoliv pochybnosti o svém vlastním já. A když o sobě nepochybujete Vy sám (což je běžné), nedovolíte o sobě přece pochybovat jiným (to už je většinou vzácné) .....

6 2
možnosti
MB

Práve ste presne popísal chovanie pána Matějku. Čož Vám asi vôbec nedošlo, že?

5 2
možnosti
EP

Potrefená husa akorát tak závidí vyšší karmu. Pan Matějka evidentně mnohým leží v krku a právě to se mi na něm celkem zamlouvá.

6 3
možnosti
Foto

Nojo no, co chtít od bytosti, která jaké svého stranického šéfa uznává estébáckého konfidenta? RvRvRv

5 4
možnosti
Foto

Pane Komárku, když odhlídnu od popsaného, mezi Vámi a Matějkou je jeden rozdil...řekněme komunikační, zatím co Matějka v diskuzi diskutuje, což je součást blogu, Vy odprásknete článek a tím to pro Vás končí. Tím se řadíte mezi Cvalíny a jemu podobné.

9 2
možnosti
MT

No, říkat tomu, co Matějka pod svými články provozuje, diskuse, je poněkud odvážné tvrzení.:-)

6 0
možnosti

Pane Komárku, vaše informace, že Babišova média jsou nyní vůči němu kritická je velmi zajimavá a skoro fantastická. 

Myslíte si, že píšete tento blog pro malé děti ? Berete v úvahu to, že lidé mají určité zkušenosti a přemýšlí ? Umíte si představit člověka, který koupí noviny aby ho tyto pak zničily ? 

Důvod proč to píšete je naprosto naprosto jednoduchý. O tom ale budete psát až ve vyšším věku až splatíte hypotéku a budete zabezpečen.

6 1
možnosti
MD

Jen kratce. Myslim, ze mu krivdite, zapomnel jste na kategorii 'velke deti'.

0 0
možnosti
FB

Pan Matějka si ten blog už jednou s velkou slávou odstěhoval. Pak zjistil, že ho nikdo nečte, tak se vrátil zpátky... A teď množstvím článků o Babišovi testuje, jestli mu bude nějaký článek smazán, aby pak mohl "dokazovat", jaká je tady totalita... A ono furt nic :D

9 5
možnosti
MD

A vi to i pan Matejka, tedy o tech jeho(svych) testech?

2 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik