Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, nenajdem ani stín cenzury či autocenzury. Stejně jako ÚDAJNÉHO agentství. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale to zas ne, ať si ta svá rádobymoudra (taky nesouhlasívám) klidně píše právě na idnesblogu. Tady jste fakt demagog vy. A velmi se vám to nepovedlo.

0 0
možnosti
JL

Bloger je tlučhuba...OK...to vidíme a poznáme sami, ale ECHO 24 není médium? Co to tedy je? V ECHU24 se seběhli Klausovi ideové děti, k nimž jsem řadil i Martina Komárka. ECHO je docela zajímavé, asi jako protiproud názorově vyhraněné, nebo jako Reflex. Občas to prolistuju...umyju si ruce, otřepu se a jdu dál.

0 0
možnosti
MM

Jak vidno, pan Komárek, přestože má ambice být prezidentem této republiky, nemá ani trochu ambicí a odvahy na to, aby pod svými blogy diskutoval a obhajoval své názory. Tak si myslím, že je na čase, aby tohoto opěvovatele Klementa Gottwalda Babiš propustil z placených služeb hnutí ANO a nepřijal jej zpětně do MAFRY. Málokteré medium si dnes může dovolit dávat novináři víc, než 40 tisíc měsíčně a tak by to možná pomohlo k tomu, aby pan Komárek sestoupil na zem a pochopil, kde je realita. A hlavně, že lézt někomu do zadku je velmi krátkozraké.

P.S.: Chápu, že někdo nerad čte Matějku a jiný Komárka. Ale Matějka píše líp, přestože Komárek na to na rozdíl od Matějky má školy. A hlavně nění vlezdoprdelka a nepíše blogy o blogerech. A to o něčem svědčí. Minimálně o tom, jaký je kdo člověk. Tak jen doufám, že Babiš najde dostatek času, aby tu svoloč, která se na něj prospěchářsky nalepila pročistil.

0 0
možnosti
AK

Co si o vás asi myslet, pane Malý?...Když Matějka kopal do Babiše, vy jste kopal za Matějku, pak zas pro změnu kopete proti Babišovu Komárkovi a hned nato pro samotného Babiše i pro buřiče Matějku. Co si t toho máme vybrat, politický kašpárku? Aby vás husa kopla!:-P

0 0
možnosti
JC

J85i10r18i 75C80e10e

2. 4. 2014 22:08

Jak může krystalickej příklad presstituta někoho kritizovat za lhaní?

Amen.

2 0
možnosti
AK

Co tak je postavit oba dva proti sobě do ringu?

0 0
možnosti
Foto

Sice nevim, co to je tlučustnik, ale zni to jak z jakehosik polityckeho školeni sovětskych instruktoru na Kubě. A blog je fajny! Taky už sem dluho nečetl. Naposledy cosik podobneho psali v 89 v Rudem Pravu.

10 0
možnosti
MK

R^Za názor na p.Matějku karma; ostatní nevím.

1 1
možnosti
MM

Jste si jist, že pan Komárek má nějaký vlastnín názor?

0 0
možnosti
JL

Právě příspěvky pana Komárka byly důvodem, proč jsem zrušil odběr MF Dnes.

6 3
možnosti
AK

Zato příspěvky od soudruha Lebdušky jsou ty pravé a ořechové, že?

Kolik z vás těch KSČ(M) soudruhů je asi u Svobodných, už to někdo spočítal?:-P

0 1
možnosti
Foto

Ochránci pravdy a lásky by ho vyvést ven z pískoviště - jako p. Jedličku na tom Vašem mítinku EUR^

2 0
možnosti

Ještě jedna poznámka pro média, s tím Matějkou máte problém že ? Co s tím uděláme, lidé nám ho čtou. To se musí nějak pořešit.  Doporučuji to lidu vysvětlit tak nějak politicky a trochu šířeji.  Lidé nám zlobí, nechodí do kostela přestože to do nich hrneme pod tlakem a přemýšlí.

6 3
možnosti
MT

Lidé nám ho čtou...;-D To je vtip dne. Matějku zná pár lidí tady (a ani ti ho všichni nečtou, to i Ferdův slabikář je intelektuálně hodnotnější) a to je tak vše.

Čímž nehájím Komárka, to rozhodně ne, ten má do novinářské a posléze politické kvality taky dost daleko.

8 3
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik