Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemohli byste si odhlasovat změnu jednacího řádu (tedy zrušit to přednostní právo)?

0 0
možnosti

J19a64n 37H88l75e87d19í34k

14. 5. 2014 22:06

1)-- býval jste dobrým a čteným redaktorem

2)-- Kalousek jako jediný ministr financí snížil státní dluh

3)-- žvanění, slibování, zadlužování, korupci voličů má levice v genech = to se nezmění

4)-- určitě jste nezapomněl na nedávné zdržování levice, která místo hlasování četla hodiny a hodiny  Babičku Boženy Němcové,- měř všem stejně

4 3
možnosti

RvRvRv....Kalousek snížil....čím? Nevyplacenými důchody, zmrazením investic atd. Na druhou stranu prošustroval evrop. fondy, švýcarský soud plus staré kriminální kauzy atd. Je toho moc, myslím, že jste šlápl do....hm, vedle.

2 1
možnosti

Vážený pane máte svým způsobem pravdu,ale chce se to zamyslet nad tímto...nedávejte Kalouskům,Polčákům a jím podobným bič do ruky neb odhlasovaná demokracie v PS-ČR je využívána skoro každým a je možné,že můžete být v opozici a co potom/nepřeji vám to/...obstrukce,přestávky a jiné výpady v hlasování...zkrátka to patří k jednání a jak se říkalo"musíte je umlátit argumenty" a musíte být lepší než oni....!!

2 0
možnosti

K19a17r98e49l 94B59o11k

14. 5. 2014 20:49

Vážený pane Komárku, znám Vaši práci coby novináře, znám Vaše politické přesmyčky až se Vám koněčně podařilo zakotvit ve hnutí, kde se ožily všechny politické mrtvoly.

Gratuluji!

5 1
možnosti

:-)  Martine, Vy působíte na diskutéry, jako červený hadr na býka.  ANO se jim setsakramensky zajídá. Buď těžili z minulé vlády a nebo jsou to nekritičtí fandové ODS a TOP, které mají podstatnou část viny na tom, v jaké stavu se v současné době republika nachází. NEberou v úvahu ani fakt, že podstatná část národa fandí Babišovi, protože konečně se začíná čeřit ten zahnívající korupční rybník.                                                                Včera jsem se díval v televizi na Kalouska při několikahodinové obhajobě lidských práv, je mi z jeho jednání na zvracení. V jádru je nejlepší rétor sněmovny,(za kterého se považuje),  vlastně buran, který neovládá základy slušného chování, hlavně k ženám a dokáže se vychloubat v televizi tím, že vyfackoval na ulici jakéhosi výrostka. 

    Zákaz pití alkoholu ve sněmovní kantině na něm zřejmě zanechává hluboké stopy. Jeho psychika je stále labilnější, je to vlastně kopání umírajícího koně. Jeho sláva mele z posledního....a bude hůř!   R^R^R^

5 4
možnosti
Foto

Tak to asi začne ANO konečně pracovat. Jj, už žádná dovolená při hlasování.:-)

2 1
možnosti

No, máme obrovské štěstí, že se objevilo ANO.

Od roku 1992 byly v parlamentu tyto strany: ODS, LB, ČSSD, LSU, KDU-ČSL, SPR-RSČ, HSD-SMS, ODA, KDS, KSČM, US-DEU, SZ, TOP09, VV, ÚSVIT. Všechno žvanilové.

Ale po dvaceti letech s vše v dobré obrací, přichází strana, která udělá pořádek. Jak je možné, že nikdo takový nepřišel dřív? Jak je možné, že my voliči jsme byli tak hloupí a teď někteří z nás prozřeli?

5 0
možnosti

Ještě doplněk. Jedna věc mi pane Komárku u vás vrtá hlavou. Že vy jste v posledním čtvrtstoletí chodil k parlamentním volbám? Proč jste volil žvanily? Nevolil jste náhodou v roce 2010 ty žvanily, kteří v roce 2013 dostali žlutou kartu? Nestydíte se? Proč jste neprozřel dříve?

2 1
možnosti
Foto

Asi jste měl dělat toho popeláře, když Vám tak vadí opozice, využívající své právo kritizovat cokoliv.:-)

5 2
možnosti

Kdyby žvanilové dostali červenou, tak by celé ANO zmizelo parlamentu. Prozatím se neprojevují ničím významnějším než velkoústými frázemi. Jermanová dnes byla důstojným reprezentantem anofertu..

8 5
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik