Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čo bolo, to bolo. Terazky ste poslancom a hentými pripomienkami byste se zabývat měl, je to Vaše práce a když sám narazíte na možné porušování zákona, měl byste konat po politické linii, ne si o tom psát deníček.

0 0
možnosti

P90e34t70r 27E46b91r

26. 2. 2014 8:36

To myslíte vážně?

0 0
možnosti

..víte..kdysi jsem v příloze mladé fronty...52 víkendů se to tehdy jmenovalo...ta příloha....četl rozhovor s panem Milanem Lasicou....na otázku:" jaké je vaše oblíbené české slovo?"...odpověď zněla: "ZBLBL."

0 0
možnosti

Pane Komárku, děkuji za super TIP na seriál. TV ignoruji, ale tohle mě baví. Jinak jsem tuhle opět něco "nepochopil", vaše zmínky? o Vodňanských kuřatech a Kosteleckých uzeninách na vašem FCB. Myslím, že procházíte zvláštním přerodem...

0 0
možnosti
Foto

Mně je nad seriálem občas smutno jací diletanti se pustili

do podnikáni v oblasti ubytování a pohostinství . :-( 

Pak si ale uvědomím,  že jde vlastně o nadsázku  a  tak

se občas i zasměji,   když seriál zřídka sleduji.   :-)

0 0
možnosti

Kefalín, čo také si predstavujetě pod vetou "Přečetl jsem si celý balík typů"?

.

Ale FUJ, Komárku!

0 0
možnosti

.odvozeno od yndyjánnského tee - pee....

0 0
možnosti

Čím více se v tom šťouráte, tím více to smrdí. Není holt lehké ve službách bývalého estebáka shánět populistické body. Jestli se to rychle nenaučíte, asi Vás Váš řídící důstojník propustí. Ale smiřte se s tím, že jestli jste měl dříve také inteligentnější čtenáře, rychle o ně přijdete.:-/

PS Ale asi to za ty prachy stojí, že?

4 0
možnosti

Trapne až oplzle

0 0
možnosti

To nic moje dcera si taky myslela v 6 letech ze francouzak = sex. Stejne tak si muze autor myslet, ze to co predvadeli ve ctvrte hverde, bylo porno...chudacek, nedokazu si predstavit co udela az zjisti, ze darky nenosi Jezisek a ze deti nenosi cap.

1 0
možnosti

Dobrý den,

na začátek: typ/tip

 Přečetl jsem si váš původní blog, reakci na něj v médiích, reakci paní Spáčilové a dokonce jsem onen díl seriálu shlédl.

 

 Musím s vámi souhlasit v jedné věci. Ten seriál je asi lehce nadhodnocený. Je to závan svěžího vzduchu do české tvorby, není špatný, ale není to takový zázrak. Nicméně to je asi tak vše, s čím s vámi mohu souhlasit.

 Nelíbí se mi váš přístup "já to řešit nebudu, ale nelíbí se mi to a rada ať se stará". Je to takové malé udavačství bez chuti řešit něco co se mi nelíbí. Vy máte mnohem větší šanci to, co se vám nelíbí, ovlivnit než běžný občan. A jediné, na co se zmůžete je vykřikovat, že vám se to nelíbí, nic s tím dělat nehodláte, ALE někdo by měl. Pokud je toto i váš přístup k práci... No nic. Po shlédnutí jsem usoudil, že věci v seriálu opravdu nejsou vhodné pro malé děti. Ale otázka je jak malé. Protože ty, které by to vidět neměly už  by tou dobou měly spát a ty, které už ony výrazy znají, ty už to nevytrhne. Pokud nesdílíte názor, že malé, např. desetileté, dítě by nemělo být v půl desáté u televize vůbec, a pokud je to z nějakého důvodu opravdu, ale opravdu nutné, neměl by rodič vědět na co se dívá a neměl by "cenzurovat", pak se asi nemáme o čem bavit.  Mimochodem, vaše poznámka na konci, že i ve sněmovně se mluví sprostě, ale od nás chcete slušné vyjadřování by dávala smysl, nebýt tam toho příkladu ze sněmovny. Neboť přiznáváte, že od nás očekáváte, že budem lepší než ti, kteří nás mají reprezentovat a zároveň je vám jedno co ostatní, ale co ČT v půl desáté vás opravdu trápí... Vidím v tom jistou vnitřní rozkolísanost. Píši, doufám, slušně. Slíbíte mi, že budete ve sněmovně a mezi svými kolegy a politickými soupeři prosazovat přinejmenším slušnou mluvu?   Přeji den, MŠ

0 0
možnosti
Foto

Můj milý deníčku, opět si ti musím postěžovat. Už mne štvou nejen kluci z oddílu (Mirek, Tomáš a Miloš), ale i ti protivní diskutéři! Vůbec nevědí, jak se mají slušně chovat, i když se jim to snažím vysvětlit. Jsou vážně hloupí, a já s nimi asi přestanu kamarádit. Ale tentokrát nepláču, protože ANO i absolutně nezávislá redakce stojí naprosto zřejmě na mé straně. Až si pročtu pravidla pravopisu, tak ti zas něco napíšu, ju!?

M. K.

19 0
možnosti

Paní Koutková, já Vás žeruR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik