Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

V diskusi zaznely zajimave prispevky, takze za ty vam patri jako iniciatoru podekovani. Co ale se tyka toho, komu z vas dvou jste to vlastne chtel 'vyprasit kozich', tak to jsem ted na vazkach.

2 0
možnosti
AK

Matějka přece patří k jiné zájmové skupině, pane Komárku, úplně k jinému klanu. Pro ně také od počátku táhne jako kůň a je najímán i na horší a špinavější práci, včetně politických provokací. Pro jeho bývalé kšeftaření a horentní dluhy z minulosti (asi 70 mil.) a kontakty s kriminálním podsvětím ho mají v hrsti, oni vědí na něho, on zas něco na ně, jakási forma symbiózy.

1 0
možnosti
OF

Tak to mi spadla čelist . :-( Tak to je pěkný průser .

1 0
možnosti
JC

Co Vy jste se už natrousil lží...

Neznám nic horšího, než jsou novináři.

7 0
možnosti
BT

ano pan Matějka lže občas dosti neobratně, občas zcela nenápadně ale nemyslím že hlavním důvodem je to aby byl zajímavý, on patrně svému boji např. proti EU věří,  že tento boj naprosto degraduje pokud ve svých argumentech proti EU používá lež, překroucenou skutečnost atd je věc jiná

3 5
možnosti
AK

... a dalo by se říci, že občas lže za cizí peníze.  :-)

1 0
možnosti
OF

S Matějkou je alespoň sranda, s Vámi moc ne. Babiš bojuje proti polským potravinám,

Matějka proti Babišovi. Polské potrvainy jsou už 40 let stejné, a teď najednou vadí.

Proto fandím Matějkovi . Ať žije kielbasa krakowska a maslo oselkowe ! Andrej Babiš je největší nepřítel Polska od doby A.Hitlera a Josefa Stalina.:-(

7 4
možnosti
OF

České tanky táhnou na Varšavu a polské na Prahu, toť Babišův sen. On by ta kuřata prodával oběma stranám. :-(

3 2
možnosti
AS

A73d39a10m 72S62t98a57v88a

1. 4. 2014 6:22

"Blogger Matějka chce být zajímavý, tak lže.": Apríl!

2 0
možnosti
MJ

Hezké brzké ráno.

Ajéééjej. Opět co bylo před rokem 1989. Jistě se o tom píší "největší hrdinové" tehdejší doby.;-)

1 0
možnosti
MM

P.S.: pane Komárku, na rozdíl od Vás cituji:

1) V říjnu 1986 otiskla Mladá fronta, tehdejší deník Svazu socialistické mládeže, obsáhlý článek Magnetismus tvůrčí osobnosti s podtitulem K devadesátému výročí narození Klementa Gottwalda. Jeho autorem byl pětadvacetiletý novinář Martin Komárek.

2) "Pod vlivem táty jsem se domníval, že jedině přes komunistickou stranu se dá něco měnit"

3) v roce 2011 jste napsal: 'Babiš tlachá jako v hospodě' a mj. napsal: "Jeden z našich 'nových Čechů', miliardář Andrej Babiš, tvrdí, že Česko připomíná Palermo. Prý se tu krade po miliardách. (...) jestliže Babiš nyní haní představitele pravice, chce pomoci svým ochranitelům a zároveň chráněncům ze sociální demokracie. Pan miliardář je tak nabroušený proto, že pravostředá vláda mu pokazila miliardový kšeftíček. A tak teď prská."

4) "Táta chtěl být prezidentem a nikdy se mu to nepovedlo, byť jednou jen o kousek. Tak já chci být taky prezidentem,"

Inu, nejsem si jist, zda má pan Komárek dostatek sebereflexe, či zda vůbec nějakou má. Ale pro nezávislé posouzení kdo jaký je a kdo tu opravdu lže si dovolím dva odkazy: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/249013-z-novinare-politikem-a-jeste-dal-chci-byt-prezident-rika-komarek/ http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/11.11.2013/

30 0
možnosti
Foto

Já bych panu Komárkovi ten článek o Gottwaldovi vůbec nevyčítal. On byl hrozně mizerný novinář, nikdy nic pořádného nenapsal a měl na rozdíl od kolegů velmi volný režim (výčep v Panské ulici, pro neznalé v těsném sousedství tehdejší redakce MF, tam trávil pracovní dobu). Samozřejmě to jeho pracovitější kolegy štvalo, tak se holt Komárek musel pochlapit a cosi napsat. Byť tehdy neexistovala wikipedie, o Gotwaldovi stačilo opsat pár pouček z  mnoha knih. A Komárek měl zase klídek, byl v lajně.

12 0
možnosti
MM

Pane Komárku, pobavil jste mne stejně, jako kdysi Váš otec, který nejprve radil teroristovi "Che" na Kubě s ekonomikou, pak sliboval lidem na Václaváku v listopadu 1989 marku za 3 koruny a pak "dělal" revoluci. Pak si pamatuji, jak za námi vyděšeně běhal v parlamentu a zjišťoval, jak moc je to s těmi lustracemi vážné. To není kritika, jen srovnání a potvrzení faktu, že jablko nepadá daleko od stromu. Navíc, za rodiče nikdo nemůže. Se "vstupem" do ANO podle mého lžete, protože si pamatuji na Vaše silácká slova v té době v TV a ostatních mediích. Vždy jsem Vás považoval za průměrného až špatného novináře, takže jsem si nedělal iluze, jakým budete politikem. Pokud jste ve svých článcích nejprve napadal pana Babiše a dnes pro něj pracujete, nevypovídá to o tom že jste prohlédl (jak jste tvrdil), ale že se podle mého názoru chováte pouze jako úplatný chameleon. Vaše chvála "lahodných" utopenců a kuřat z produkce pana Babiše působilo pouze jako trapné a směšné PR. Stejně trapně jako PR a vlezdozadectví redakci idnesu na mne působí tento Váš blog. Jak poctivě to myslíte s politikou bylo patrno i z Vašeho odjezdu na dovolenou v době, kdy jste měl být ve Sněmovně. Takže si myslím, že by bylo dobré usednout pozadím na lavici ve Sněmovně a konečně začít makat. Na druhou stranu bych se nedivil, kdybyste jednou patřil k těm, kdo vrazí Babišovi kudlu do zad. Neřekl bych, že pan Matějka o Vás nějak moc lže, spíš si myslím, že je ve lhaní proti Vám břídil a rozhodně nemění názory tolik jako Vy. A co mi hlava nebere už vůbec je to, jak si mohl pan Babiš vzít do ANO člověka, jako jste Vy. Když jste napsal blog o panu Matějkovi, je možné, že ho napíšete i o mně. Pokud ano, rád to pak oplatím a nebude se Vám to líbit, přestože v něm ani slovem nezalžu. Ostatně, nejsem jediný, kdo o Vás ví své a ví toho hodně. Takže dobrá rada - namísto napadání blogerů zkuste v té Sněmovně konečně začít makat.

24 0
možnosti
MM

P.S.: pokud si pustím TV záznam Vašich prohlášení o "zaměstnání" u ANO, pan nemám pocit, že by pan Matějka nějak lhal.

15 0
možnosti
JZ

J69a56n 64Z56e51m73a48n

1. 4. 2014 1:21

Nevím, skoro by se chtělo souhlasit, jen má prostě člověk ještě v paměti vyhazov Adama Bartoše z iDnes (údajně pro jeho nadstandardní vztahy s hradem) hned po finálním rozhodnutí ÚS o Lisabonské smlouvě (proti které se AB stavěl) a donucení prezidenta k jejímu podpisu (A já mám také zkušenost s hrubou cenzurou článku na stejné téma, který si ode mě Čásenský sám včetně přesného rozsahu objednal do MFD). Nemám na to jasný názor a vy o tom určitě víte mnohem více:  myslíte si, že se v jejích médiích, poté, co A. Babiš (známý svou až někdy bechderoucí otevřeností ačkoli ne vždy objektivitou) převzal MAFRU přístup zlepšil anebo zhoršil?

4 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik