Diskuse

Babiš proti všem. Třetí etapa sametové revoluce.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Hrubý je docela srandovní. Pokud by měl být politik podle jeho představ, ideální by byla Arabela s kouzelným prstenem, nebo aspoň kouzelný dědeček či zlatá rybka. Chtěl bych každého z pánů kritiků vidět v roli ministra financí s Dluhošem po boku, jak tady dá do půl roku dohromady to, co se kazilo 25 let. Situace našeho státu je mnohem horší, než si dovedeme představit. Na všech ministerstvech vypadávají kostlivci ze skříní a odkrývají se problémy zametené pod kobercem. Hmatatelné výsledky budou nejdřív za dva roky a každý normální průměrně inteligentní člověk to jistě pochopí.

0 0
možnosti
VH

Já jsem neříkal, co si představuji. Proto jsem vždy volil Kalouska, protože vím, že dobrého ministra financí čeká boj.  Takže když pan Babiš bojuje s pane Sobotkou (tím nejhorším ministrem financí v historii ČR) jen laxně, je nedobrým ministrem.

  Jen jsem - výslovně jako odpověď žvástajícímu p. Komárkovi - uvedl sliby ANO před volbami a porovnal se skutečností. Když uberu trochu z boje s korupcí, nemohu pominout nepochybný fakt:  Prognóza růstu HDP vzrostla od převzetí vlády o 0,6 % - což představuje očekávané zvýšení příjmů asi o 35 mld. Kč.  Přesto se pan Babiš celou tu dobu (nedůvodně) holedbá, že udrží schodek na 100 miliardách. Jeho povinností  (p o v i n n o s t í !)  však bylo při růstu HDP schodek snížit (v nejhorším případě) alespoň o podstatnou část zvýšených příjmů. (Jak jistě chápe každý průměrně inteligentní člověk.)   Ony totiž 3 % HDP jsou horní (nežádoucí) hranicí schodku v dobách krize. V dobách růstu jsou výsledkem neschopnosti (a rozhazování) vlád.  A slabých ministrů financí.

   Jo - k těm kostlivcům: Jsou příšerní - někde jsou skoro stomiliónoví. My hledáme mnoho desítek  m i l i a r d!

PS: Jak vypadá  n e n o r m á l n ě   průměrně inteligentní člověk?

0 0
možnosti
GS

Dva komunisti dělají pravicovou revoluci, no to mi potěš koště. Ať žije Bureš!!!

0 0
možnosti
Foto

jiné budeme volit až zapomeneme, že nám taky lhali, takže ještě chvíli na výslení vydržíte, ale protože akce Cobra zasáhla i do vašich řad, už to dlouho trvat nebude.

2 1
možnosti
MK

Takových předpovědí od knížecích už bylo...

0 0
možnosti
JH

A virus ANO se šíří a jeho potřeba zastavit;-O

3 1
možnosti
MH

M71a96r27e45k 37H13a57s

9. 10. 2014 21:58

A tak hlavne, ze u vas mate jasno, ze jo..? Hlavne prestat pichat na ulicich - to je koncepce milenia.

1 1
možnosti
VH

No - já jsem před parlamentními volbami zahlédl hesla s velkým ANO.  Mimo jiné na nich bylo  "Odstraníme korupci a ročně zachráníme až 200 mld. Kč".  Hmm - a proč je tedy rozpočet schodkový? Také: "Omezíme výdaje státu."  Hmm - a proč je plánovaný schodek rozpočtu 2015 ji osm měsíců konstantní - 100 mld. Kč, když odhady růstu HDP a tedy i příjmů rozpočtu výrazně vzrostly (neboť ministr financí na pokyn premiéra rozhazuje a rozhazuje - jaké pokyny také očekávat nejhoršího exministra financí ČR, že).  Nehodlám o ostatních kecech pokračovat.

  PS: No, on jakýsi Komárek hrozně kecal už v Právu. A lidi se nemění.

9 1
možnosti
RJ

Cha cha cha. Estébák a komunista dělá socialistickou revoluci ...

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

pokud jsem si všimnul, máte stejně pitomá předvolební hesla, jako ostatní.

8 1
možnosti
Foto

Já vím, na co si vsadit! - Komárek na Hrad! ;-D - Bóže, další agitka nadějného vůdce nás všech... Jak já ty veškeré volby nesnáším, to si nikdo nedovede představit...

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti