Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Kolikrát ještě ve svém životě převleče Komárkovic rodina kabát?

Otec autora tohoto blogu byl nejprve a působil ve Státní plánovací komisi i v ekonomické sekci politbyra ÚV KSČ.Potom byl poslancem za OF, pak zase za ČSSD.

matr¨rtin Komárek byl nejprva horlivým odpůrcem Václava Klause, po jeho zvolení do funkce prezidenta ČR obrátil, nyní poslancuje za někoho úplně jiného. píše ve prospěch islámu, který za nic nemůže. Za rok od něj budeme číst zase něcom jiného a za pět let obrátí už podesáté nebo podvacáté.

Hlavně když to sype prachy.

Ovšem ani jeho otec, ani on za nic nemohou. Vše způsobili hloupí frustráti.

2 0
možnosti
KB

K32a82r63e14l 79B54o33k

21. 1. 2015 18:55

Chtělo by to znát počátky islámu z roku 622 n.l. a činnost Muhammada a jak se živil.

6 0
možnosti
MK

No, jak se zivil....prepadaval karavany z cehoz mel jednu petinu a pak z vyvrazdenych zidovskych kmenu a svych kritiku :)

6 0
možnosti
Foto

M34a67r66t92i53n 92Š74i77k

21. 1. 2015 18:48

Nesouhlasím. Mnozí z atentátníků byli (bohužel i jsou a budou) vysoce vzdělaní a z velmi zámožných rodin. Např.někteří z 11.září 2001. Žádní ti vaši frustráti. Vás lze ale dlouhodobě s úspěchem považovat za toho "neškodného mudrlanta", takže podle toho se dá k textu i přistupovat. Otázkou tak už jen zůstává, jestli jste se dokázal dostatečně otřepat po morálním zhoucení se, z jednoho úplně neškodného nejmenovaného TV seriálu... Pak se ovšem ptám, kdo je tady vlastně nakonec ten frustrát.:-/

7 0
možnosti
MR

M57i76l98a42n 12R19a93d14e15k

21. 1. 2015 18:43

to je prave ono, narodni socialiste take nemohli za koncentraky, tak nevim proc se zakazuje nacisticka strana, hakenkrajce, atd.

V tom mate trochu chaos, komuniste, naciste, jako celek je take nesourody, i u nacku a bolseviku byli slusni lide, problem je ze se toho chytaji ti neslusni a ti pak ovladnou ty ostatni.  Tak se musela zakazat nacisticka strana, Nemecko se s tim prikladne vyporadalo, bohuzel my s bolseviky ne, a musime se vyporadat s Islamem nebo se Islam vyporada s nama.

5 0
možnosti
MK

Jiste, islam a jeho uceni za nic nemuze. Jenze, ti "frustrati" nedelaji nic jineho, nez co delal Mohamed, nedelaji nic jineho nez co je v Sunne, nedelaji nic jineho nez to k cemu vyzyva Koran.

14 0
možnosti
MK

Popis stavu docela dobrý, ale nástin řešení skoro žádný. Je-li několik desítek miliónů lidí v pohybu, je jasné, že je Evropa nepojme; čili v rámci Evropy zastavit příliv dalších muslimů a hledat řešení na území Afriky a v okolí Iráku. Uvnitř států pomoci do vedení muslimských komunit "umírněným" a s nimi deklarovat Korán jako vzácnou historickou knihu a dle ní vytvořit kodex nažívání v demokratickém státě s minimem výjimek a privilegií. To platí pro ČR dvojnásob, protože vidět v televizi takové křiváky ve vedení muslimů je jemně řečeno nežádoucí.

6 0
možnosti
JP

J36o32s77e34f 93P25o95t69r

21. 1. 2015 18:28

Myslím, že nemáte úplnou pravdu.

Dovolím si citovat profesora Harvardovy university E.O.Wilsona (kromě jiného, jeden ze světových ateistických guru):

"Člověk je vrozeně agresivní, války, organizovaná agrese, agrese, jsou vlastní všem, od tlup sběračů po moderní státy. Lidskou agresivitu usměrňují civilizační společenství systémem svých základních ideí, komplexních obyčejů a zákonů."

Když si vezmete některá civilizační společenství z 20. století a jejich základní ideály, zjistíte že ty základní ideály, myšlenky zakladatelů jsou stejně nebezpečné jako následná agresevita frustátů.:

Komunismus : Budeš nenávidět a ničit všechny, kteří nejsou tvé třídy (50 milionů mrtvých)

Národní socialismus : Budeš nenávidět a ničit všechny kteří nejsou tvé krve, z tvé země a nemají tvého vůdce       (70 milionů mrtvých)

Islám : mluví o nenávisti a zabíjení  těch, kdo nemají jejich přesvědčení víc, než shora jmenovaná hnutí dohromady.

10 0
možnosti
JD

Šikovně jste se vyhnul tomu, abyste nemusel uvést kolik lidí bylo vyvražděno jménem boha křesťanského, tím, že jste uvedl pouze dobu od 20. století. 

Ovšem stovky let to bylo také civilizační společenství, které ve jménu šíření víry (samozřejmě spíše šíření vlivu, území a majetku) masakrovalo cokoliv co se postavilo na odpor.

0 0
možnosti
Foto

...chopí se moci samozvaní gurové... lépe jste to vystihnout nemohl! Holt znalost prostředí.:-/

0 0
možnosti
Foto

Jen bych pro úplnost doplnil, že gurové mají rovněž rádi novinářské frustráty!! :-)

2 0
možnosti
ZB

A další frustráti bojují proti islámu,který za nic nemůže a čekají až přijde nový guru.Ani si neuvědomují,že vlastně dělají totéž co islámští teroristé.Jistě,zatím se nezabíjí.Zatím...

0 4
možnosti
SB

A co jiného Evropanům zbyde než zabíjet, pokud budou sami zabíjeni?

3 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik