Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Takhle to prostě v lidstvu odjakživa chodí a ještě nějaký čas bude chodit. Jedni frustráti začnou a druzí frustráti reagují. Akce a reakce. Co je platné,  že to hodně lidí prokoukne, když jich je málo? Máte sice pravdu, ale podle pravdy svět nehraje. Hraje stylem, uspěl neuspěl, vyhrál prohrál, umřel přežil a tak podobně. Dopředu nikdo přesně neví, kam bude patřit.

0 0
možnosti
OV

No vidite, ze to jde. Jako za starych casu v Mf. Ano, presne popsano.

1 0
možnosti
EC

No, můj názor je, že na islámu je něco zcestného. Jako by se v minulosti, byť v menším měřítku nevyskytovaly hrůzné omyly, které ovšem v dávné době někdo už omezil, či se ztratily v propadlišti času. Já osobně vidím něco nepřijatelného už v samém pojetí třeba islámské rodiny a rodinného práva. Je tam neúcta k ženám, které jsou brány jen jako majetek a pod. To je základ, od kterého se odvijí další. Chování k lidskému jedinci a jeho svobodám ukazuje, co je kdo, nebo co zač. Všechna náboženství prošla špatným, tedy fanatickým obdobím, ale nějak se zmodernizovala a přizpůsobila době. Islám ne, naopak se radikalizuje. Kde má islám Ježíšovu lidskost, Budhovu moudrost, či Kršnův klid ? !....

2 0
možnosti
Foto

Mohamed loupil a vraždil, Ježíš Kristus vybízel k lásce k nepřátelům, Marx tvrdil, že násilí je porodní bába dějin. Kdo z těch tří byl frustrát soudruhu Komárku?

4 0
možnosti
JK

Vy jste si našel také svého gurua. Miliardáře. Že by frustrace? Jste zvláštní člověk, vaše glosy jsem svého času rád četl. O to méně chápu. Ne tento blog, ale vás.Rv

2 0
možnosti
JP

J37o56s97e88f 65P22o88t73r

21. 1. 2015 20:37

Zpráva pro pana Jaromíra Daňka.

Dovolil jsem si dát hned na začátek diskuzní příspěvek, na který reagoval pan Daněk slovy :

"Ovšem stovky let to bylo také civilizační společenství, které ve jménu šíření víry masakrovalo všechno a všude ..

Ano, já jsem neuved civilizační společenství "Křesťanství", které se ovšem řídí hlavní ideou "Budeš milovat svého bližního jako sebe samého" narozdíl od těch ostatních. A co bylo mimo, to je selhání lidí, nebo národů, ale nikoliv idei.

Že vaše představy , pane Daňku, jsou falešné, dokazuje konec toho všeho. Žijeme v nejvyspělejší civilizaci evropsko-americké, v lůně Evropy vzikla demokracie, věda a umění nejvyšší úrovně a to samozřejmě jen na základě křesťanské kultury.

V té době, v 15., 16. století existovali na zemi i vyspělejší civilizace, čínská, indická, arabská, aztécká, proč nevznikla třeba věda tam ?

Musíte si uvědomit, že naše ČR společnost, včetně vás,  přežívá v ideálech marxismu-leninismu, nového náboženství, které tehdy již dobylo 1/6 světa a které se snažilo tvrdým totalitním vymýváním mozků porazit všechny ostatní idee, přičemž jejím hlavním nepřítelem byla katolická církev. A tak snadno jako fyzicky M.-L. likvidoval své nepřátele, tak snadno používal v tomto boji polopravdy, nepravdy a lži, které tvrdě přežívají dodneška.

1 0
možnosti
LN

...víte číst toto zrovna od vás...mne docela baví....měljste zaměstnání, pozici, solidní jméno...ale asi jste byl frustrován...tak jste si našel svého guru....ten vám nakukal jak bude dělat dobro....vy jste praštil se zaměstnáním...a co z vás je...

...bezejmennný řadový poslanec...který poslušně zvedá ruce tak jak mu jeho guru ...neagent bureš nakáže.....a neznamenáte nic, nikdo vás nezná...a vaše pozice frustráta se jen prohlubuje...

...ano . můžete mít pravdu... když píšete že "Evropa už dlouho udržuje podkritické množství frustrátů. Teď ale počet nebezpečně roste."..konec citátu...váš osud to jen potvrzuje....:-/

2 0
možnosti
BM

Vážený pane, máte v podstatě pravdu, ale vaše argumenty jsou dost trapné. Navíc žijete v nějakých jiných ekonomických sférách. Bohužel ne každý poctivý zaměstnec žije tak, jak vy píšete a všichni lidi bez práce nejsou flákači. Chtělo by to trochu víc přemýšlet.

2 0
možnosti
Foto

Jeden z arabských králů jednou řekl asi: "Židi dokázali udělat z pouště zahradu, Palestinci dokáží ze zahrady udělat poušť" (Nevím, je-li to přesné).

A to musí frustrovat.

Tak je snazší vzít do ruky mašinkvér než lopatu a tu zahradu rozsekat na cucky.

Není třeba to, být frustrátem, nějaké choroba? Nedejpámbu, aby to bylo dědičné!

Soudruzi muslimové asi někde udělali chybu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5237x
Druhdy novinář, komentátor MF DNES, spisovatel, glosátor a humorista, nyní poslanec za hnutí ANO.

Seznam rubrik